«« Înapoi la pagina de start a administraţiei locale         Micşorează fontul Măreşte Fontul
  PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
         Anunţ 07 septembrie 2018
    Anunţuri diverse

Primăria Municipiului Bucureşti

Sediu:
B-dul Regina Elisabeta nr.47, setor 5, Bucureşti

Tel: 021. 305.55.00


 

ANUNT PUBLIC: ÎN APLICAREA HCGMB NR. 311/2018, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI A ELABORAT METODOLOGIILE PENTRU ACORDAREA GRANTURILOR PENTRU PERFORMANȚĂ ȘI GRANTURILOR PENTRU INCLUZIUNE

UNITATILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT ELIGIBILE SĂ APLICE PENTRU OBȚINEREA FINANȚĂRILOR POT CONSULTA:


1. Proiect DPG prin care se aprobă ”Programului privind finanţarea suplimentară  a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat cu rezultate deosebite în domeniul performanţelor şcolare” şi metodologia acestuia  AICI .

2. Proiect D.P.G  prin care se aprobă  „Programul privind finanţarea suplimentară  a unităţilor de învăţământ special de stat pentru stimularea incluziunii” şi metodologia acestuia  AICI.

 

IMPORTANT! Pentru o previzionare corectă a bugetului necesar, UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT cu rezultate deosebite în domeniul performanţelor şcolare vor completa, DUPA APROBAREA ȘI COMUNICAREA METODOLOGIEI,  cererea deincludere a unităţii de învăţământ în programul de acordare a  finanţării suplimentare conform model prezentat AICI, si o vor trimite la Primaria Municipiului București până la data de 30.09.2018.

 




 



 

Primăria Municipiului Bucureşti © 1996 - 2017