Cauta pe site:  
     Prima pagină » Pagina anterioară Micşorează fontul Măreşte Fontul  
 
Primăria Municipiului Bucureşti

B-dul Regina Elisabeta
nr. 47, Sector 5, Bucureşti
telefon: 021.305.55.00
dispecerat: 0800.800.868
19-10-2022

Primăria Capitalei caută parteneri pentru suplimentarea iluminatului ornamental și festiv “Sărbători de iarnă, împreună, în București”

Primăria Capitalei dă startul înscrierilor în programul “Sărbători de iarnă, împreună, în București” - iluminat ornamental festiv 2022/2023 prin care se dorește implementarea unor soluții integrate, care să vină în completarea celor aproximativ 2.900 de decorațiuni LED asigurate de către Primăria Municipiului București.

Astfel, instituțiile publice și/sau private interesate sunt invitate să depună propuneri de Proiecte, iar în baza acestui parteneriat să contribuie la crearea unei atmosfere specifice sărbătorilor de iarnă.

Primăria Municipiului București acordă o atenție deosebită consumului de energie generat de acest proiect, avându-se în vedere exclusiv soluții cu tehnologie LED și cu un consum eficient. În acest fel, este estimat că energia electrică utilizată de iluminatul festiv pe întreg teritoriul Municipiului București reprezintă o creștere cu maxim 1%, față de nevoia din luna decembrie, pentru asigurarea iluminatului stradal - un serviciu de utilitate publică cu rol hotărâtor în asigurarea siguranței cetățenilor și a traficului.

În vederea selecției de Proiecte, cei interesați să devină partenerii în acest demers, se pot înscrie până la data de: 31 octombrie 2022.

Formularul de înscriere precum și documentele solicitate vor fi completate, semnate și transmise conform Regulamentului, la Registratura P.M.B din: B-dul Regina Elisabeta nr. 47, sector 5, București sau la adresa de e-mail: relatiipublice@pmb.ro

Notă: Eventualele solicitări de clarificare se pot formula la adresa de e-mail: valentin.littera@pmb.ro sau la numărul de telefon: 021.305.55.00 interior: 2085 sau 1124. Răspunsurile la eventualele solicitări de clarificare vor fi transmise în termen de o zi lucrătoare de la data primirii acestora.

După finalizarea etapei de înscriere, propunerile transmise de parteneri vor fi analizate de o comisie numită prin Decizia Primarului General.

Comisia va fi alcătuită din  5 membri: un membru desemnat de la nivelui Cabinetului Primarului General al Capitalei; un membru din cadrul Direcției Cultură, Învățământ, Turism; un membru al Direcției Urbanism și Amenajarea Teritoriului; un membru al Direcției Servicii Publice - Serviciul Iluminat Public și un reprezentant al C.M.I.P.B. (Un reprezentant din partea Serviciului Iluminat Public va asigura secretariatul tehnic al procedurii de selecție.)

Formularul - tip de înscriere, Regulamentul și Anexele pot fi accesate și descărcate de pe link-urile de mai jos:

Documentație privind apel deschis în vederea identificării de parteneri pentru suplimentarea iluminatului ornamental și festiv - Regulament

Anexa 1 – Propunere zone amplasare elemente decor 2022/2023

Anexa 2 – Formular de înscriere (descarcă fișierul în format editabil)

Prelucrarea datelor cu caracter personal  |   Politica de utilizare cookie-uri
Primaria municipiului Bucuresti © 1996 - 2020